• 11
    şike soruşturması sürecinde fenerbahçenin kurtarılması için futbol kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve adeta aptal yerine koymak adına önümüzdeki süreçte en kritik rolu oynayacak kavramdır. cunku kulüpler açık açık, şeref ve haysıyetleri ayaklar altına alınacağı için direkt olarak şike yapsan da küme düşme olmasın diyemiyorlar. geriye bir tek alternatif kalıyor. şikeye teşebbüs oldu ama sahaya yansımadaı masalı. bu şekilde fenerbahçeyi kurtarmış olacaklar, aynı zamanda da şikeye küme düşme cezası tamamen kaldırılmamış olacak.

    fakaat, bu futbolu yöneten haysiyet ve izan yoksunu adamlar etik kurulunun raporunu ne taraflarına tıkıştıracaklar. o raporda çok açık ve net fenerbahçenin yöneticileriyle birlikte 3 maçta şike yaptığını ifade etmişlerdir.

    ama onun da kolayı var oyle değil mi. bir ay içinde yasa değişti. talimat ta değişti değişecek neredeyse. bir etik kurulu raporunun da değişmesi acıbadem hastanelerinde mimit ili iydinlir'ın bakırkoy ofisindeki bir gizli görüşmeye bakar.

    bütün bu iğrençlikler olurken biz kendi mabedimizde hiçbir şey olmamış gibi duruyoruz, bir çarpıcı pankart, bir dolgun beste yapıp da soyleyemiyoruz ya en cok da bana bu koyuyor.

    bu aleni haksızlığa, adaletsizliğe ses çıkarmayıp da zımnen destek olan bütün herkese yazıklar olsun!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın