• 33
    toplantı sonunda açıklama yapan yıldırım demirören laf kalabalığından başka bir şey söylemedi.

    ama asıl mesajı orduspor başkanı nedim türkmen verdi.dedi ki:şike yapan takımlar düşecek. ancak şikeye teşebbüs etmiş takımların küme düşmesi ağır bir karar olarak görülmüş. yani 58. madde kademeli olarak değiştirilecek.

    bu açıklama birazda yıldırım demirörenin amacını açıklıyor.yani demirörenin derdi beşiktaşı kurtarmak çünkü yasada şike teşebbüs ne varsa herkes küme düşecek yazıyor.beşiktaş ise teşebbüsle suçlandığının farkında bunun değişmesini istiyor.

    peki bu durumda galatasarayın duruşu neydi.galatasaray temsilcisi adnan öztürk yıldırım demirören'in ısrarına rağmen kadrajda yer almak istemedi.ama ben bu konuda dar düşündüğüm için diyorum ki orda olmaması lazımdı çünkü açıklama yapacaklara bakıyorum yanındakilere bakıyorum hepsi boğazına kadar pisliğe batmış insanlar.ulan diyorum bizim bunların arasında ne işimiz var ?

    ama adnan öztürk zeki adam biz kulüpler birliğinden istifa ediyoruz ulan ne haliniz varsa görün derse onların istediği olacak istediği gibi at koşturacaklar.toplantı sonunda da açıklama yapmayacağız demesi de şu mesajı veriyordu.biz isteklerimizi söyledik onlar bize şunları söyledi ben temsilciyim bu durumu kulübümdeki yöneticilerle görüşeceğim eğer çok gerekli olursa bir yazılı açıklama yayınlarız.

    ben siyasetten hiç hazzetmeyen bir insan olarak şunu demesini istedim.biz bu birliğin içinde değiliz.ama biz bu birlikten de çıkarsak bu ipneler istediği gibi davranıp küme düşmeyi kaldıracaklar eğer birlikten çıkarsak bu ipnelere engel olamayacağımız için şu an burdayım.(tabi bu benim hayal dünyam.)

    ayrıca ne kadar doğru stratejide ilerlediğimizi de ankaragücü başkanının yaptığı açıklamalar doğruladı.galatasaray'ın kulüpler içinde yaktığı bu ateş yavaş yavaş büyüyor.ilk önce trabzon sonra ordu bursa en son ankaragücü 58. maddenin değişmemesini istediklerini teker teker açıkladılar.ve bu böyle de devam edecek.benim isteğim bu yönde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın