resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1117
    evetlionel messi, cristiano ronaldo gibi oyuncuları izlemesi çok zevkli. futbolun güzelleştiriyorlar, dünya'nın en iyi 2 futbolcusu olarak anılıyorlar ama benim en sevdiğim ve beğendiğim futbolcularsteven gerrard,xavi hernandez tarzı oyuncular olmuştur hep. yani akıl almaz paslar atsın, frikikleri müthiş kullansın, soğukkanlı olsun, üzerine bir de lider olsun, saha içi ve saha dışında örnek olsun..

    o kadar uzun zamandır böyle bir oyuncu bekliyorum ki yıllardır liverpool sempatizanı olarak steven gerrard kontenjanından idare ediyorum. * ama artık galatasaray'ımda selçuk var.

    *
    nerelerdeydin selçuk? iyi ki geldin selçuk. çok bekledim bunu çok bekledim selçuk. geldiğinden beri sevinçten ağlıyorum selçuk.

    xelçuk inan mı desem, selçuk hernandez mi, yoksa bundan 3 sene önce melih şendil'in dediği gibiselçuk gerrard mı, selçuk lampard mı? hiçbiri. sadece selçuk inan o. frikiklerde topun başına geçince heyecanlanıyoruz. gol olur diyebiliyoruz. bir de hepsinin üzerine 8 numarayı giyiyor. ötesi var mı? - valla bence yok.

    tugay kerimoğlu'nu galatasaray formasıyla izleyememiş bir nesil olarak selçuk benim ve tabii galatasaray için büyük nimet.

    o değil de selçuk'umuz var lan.

    ayrıca yerli xavine lan? ispanyollar xavi için yerli selçuk desin hıııııh. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın