resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 237
    5 ocak 2011 itibariyle galatasaray'la anlaşıldığına dair dedikodular olan oyuncu.

    --- alıntı ---
    başkan mamur’un, araya giren hatırlı kişi sayesinde ikna olduğu öğrenildi. sarı-kırmızılı ekibin, bonservis bedeli olarak 5 milyon ödeyeceği bildirildi.

    hurma aradan çikti

    tüm baskılara karşın galatasaray’da oynamak istediğini söylemekten çekinmeyen amrabat sonunda hayallerine kavuşuyor. “galatasaray’a hayatta futbolcu vermeyiz” diyerek işleri içinden çıkılmaz bir hale sokan kayserispor menajeri süleyman hurma’nın aradan çekilmesiyle iki kulüp el sıkıştı. anlaşmada, galatasaray başkanı ünal aysal’ın, kayserispor başkanı recep mamur’un kıramayacağı hatırlı bir ismi devreye sokmasının etkili olduğu ifade edildi.

    zarardan kurtuldu

    galatasaray’ın 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan fas asıllı hollandalı oyuncu için kayseri’ye 5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. iki kulüp arasında artık detaylar görüşülürken, kısa süre içinde transferin açıklanması bekleniyor. galatasaray’da oynamak istediğini söylediği için amrabat’ı a2 takımına gönderen kayseri’nin ekstra ücret ödemek istemediği ve başka teklif gelmemesinin de etkisiyle geri adım attığı belirtiliyor.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın