• 35
    ceyhun yıldızoğlu'nu çok sevmeme rağmen , elindeki şu kadroyla ceyhan belediyesi'ne yenilmesi artık bardağı taşıran son damla oldu bence.
    ceyhan belediyesi bayan basketbol takımı kötü bir takım değil tabii ki , aşağılamak için söylemiyorum ama bu takımın bu kadrosuyla kendisinden başka bir rakibi olmaması lazım fakat geçen seneden beri bu takımın ne oynadığı belli değil.
    takım savunma yapamıyor , eğer rakip takımda bir tane iyi oyuncu varsa , o oyuncu bize karşı oynanan maçta kesinlikle yıldızlaşıyor , çoğu hücum o oyuncudan döndüğü halde , önlem alınamıyor.
    geçen sene sylvia fowles gibi dominant bir pivotu , hücum setlerinde yeterince kullanamamıştık , bu sene de pek farklı görünmüyor. gerçi asıl sorun yabancı oyuncularda değil , yıllardır söylediğimiz kaliteli yerli oyuncu eksikliğinde ama.
    elinde dünyanın en iyi 2 pivotu * var , onların yanında geçen senenin kadınlar euroleague final four mvp'si alba torrens , dünyanın en önemli kadın basketbolcularından diana taurasi gibi yıldızlar varken , hadi ros casarese yenildik eyvallah tamam da bari şu ligde yenilmeyelim , verilen paralara , emeklere yazık olmasın !
App Store'dan indirin Google Play'den alın