resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1072
    bazı arkadaşların iddia ettiği gibi 3 ocak 2012 galatasaray istanbul bb spor maçı sonrasında "emre abi bir tanedir" gibi bir demeci olmayan oyuncu. adamı beğenmiyor olmak demediği laflar yüzünden peşine sürüyü takıp haksız eleştirilere maruz bıraktıramaz. dediği lafı inceden işleyip de başka bir şey demiş gibi abartıp buraya aktarıp galatasaray ahlakı dersleri verilmesi tuhaftır benim gözümde.

    "emre belözoğlu, buradaki fenerbahçe maçında bana çok iyi davrandı. bir pozisyonda beni düşürdü, faul olmadı ancak daha sonra durumumu sordu, özür diledi benden. onun gibi başarılı olmayı çok isterim. çok iyi bir futbolu ve çok iyi bir insan. 'galatasaraylı emre' olarak anılmayı ben de çok isterim. o hala galatasaraylı olarak anılıyor."

    resmi site ve eurosport'tan aldığım metine göre bunları diyor. yazmaya üşendim videodan tek tek.

    http://www.youtube.com/watch?v=UYBSdWmffZ4

    bu videoda da maç sonu açıklamaları var yine, görüldüğü üzere emre belözoğlu'nun bir tanecik olduğuna dair bir lafı yok.

    bu tip ufak eklemeler bambaşka anlamlar çıkarabiliyor. emre çolak, emre belözoğlu'nun iyiliğini kötlüğünü sadece rakip olarak görmüş bir isim. kendisi daha dokuz yaşındaydı emre bu kulübü para için satıp gittiğinde, nerede karşılaşıp da iyiliğini abiliğini görmüş?

    üç beş kelimelik eklemeyle çocuğun dediklerinden çok daha farklı ve ters bir anlam çıkartılıyor, gerek yok, yapmayın etmeyin. ikinci bir arda olmayacak kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın