resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1068
    bugüne kadar oynadığı futbolu beğenmediğim, 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında çok iyi olmasada hırslı oyunu sayesinde diğer maçlarda ilk 11'de olan ve o maçların kredisi bitmeye başlarken 3 ocak 2012 galatasaray istanbul bb spor maçında öyle bir kredi kazanmıştır ki...

    herşeyden önce en güzel şey kendini iyice tanımaya başlamış. rakiple karşı karşıyayken rakibini çok rahatlıkla geçebildiğini farketmiş. topu çok iyi çekiyor. ayrıca fizik olarak çok zayıf olmasına rağmen bu fiziğini de hızıyla kapatmaya çalışmış heralde 2 haftalık arada ki 3 ocak 2012 galatasaray istanbul bb spor maçında birebir omuz omuza pozisyonlarda rakibini ekarte etmeye başlamış. ayrıca top rakipteyken hızlı ve seri bir şekilde rakibe baskı yapıp topu çalmayı öğrenmiş. bir çok pozisyonda topu nasıl aldığını farketmedim bile. bir anda top emre çolak'taydı.

    eksi olarak ise çok koşuyor ancak bazen fütürsuzca koşuyor. sadece koşuyor. aslında iyi niyetli rakibe baskı yapmak için koşuyor ama gereksiz koşu oluyor bunlar.

    henüz genç ve öğreneceği çok şey var. eksilerini kapattıkça türkiye'nin en iyi orta sahalarından birisi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın