• 4267
    (bkz: galatasaray'a hagi'den sonra gelmiş en iyi yabancı)

    hagi'den sonra gelmiş en iyi yabancı oyuncuların tartışılması anket olarak kabul edilen platform.

    tamam, kalite falan da, boku çıkmasa yahu... böyle mis gibi tanımlar yapılmış, görüşler ifade edilmiş, bir şeyler karalanmış, tartışılmış, emek sarfedilmiş ama moderatörümüz casus tarafından anket olarak değerlendirilmiş.

    emeklere yazık diyorum, biraz daha özen diyorum ve yadırgıyorum.

    edit : eee peki biz burda ne konuşacağız çok afedersiniz? an itibariyle sol frame'de futbolcuların ismi yazılı... bugünkü maçta ne yaptılar yazalım. başka? bu kadar mı? yahu son 5 yıldır sürekli olarak sözlüklerde bir şeyler karalıyorum ama ne zaman sözlüğe girsem çöp kutusu ışığım yanıyor oluyor... ya başlık silinmiş ya entry niteliksiz ya anket başlığı v.s. bu mudur yani? sonra sözlük bitiyor sözlükçüler twitter'da... giderler kardeşim, neden gitmesinler. sen bu kadar sıkarsan giderler.

    edit : casus bilgilendirdi şimdi sağolsun. malum başlıkta bir tek ben uzun uzadıya bir şeyler yazmışım, geri kalan entry'ler anket tadında olmuş, hatta emin olmak için tekrar bakmış yanılıyor muyum diye. başlık ve entry'de neredeyse 2,5 yıl olmuş ben de tam hatırlayamadım ne olduğunu... durumu açıkladığı için casus'a teşekkür ediyorum ve tabi benim bu sert eleştirimde ismini kullandığım ve haksız eleştiride bulunduğumu bir galatasaraylıya ve bir galatasaray sözlük moderatörüne yakışır güzellikle cevap verip aydınlattığı için özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın