• 4266
    hayatta en çok değer verdiğim varlığın sözlüğü. galatasaray'ın.. * * *

    çabamızın adı galatasaray deriz ya hep. bu sözlük de benim sanal alemdeki çabamın adı.

    çünkü galatasaray sözlük'ün galatasaray için çok önemliolduğunu düşünüyorum. şu an belki o kadar büyük değiliz, etki alanımız sınırlıama gün gelecek, galatasaray adına çok önemli işleri bu platform aracılığıyla yaratacağız.

    ilk kurulduğundan beri bütün hayalim, bütün beklentimhep bu yönde oldu. kim var listesinde öğle vakti tek başıma kaldığım günlerde bile bir gün her şeyin çok güzel olacağını, (gbkz: galatasaray'ın yanında ve her zaman için düşmanlarının karşısında dimdik bir duvar gibi), sanal da olsa bir güç olarak var olacağımızı, bir kamuoyu yaratma potansiyelini her zaman için kendimizde bulacağımız inancını hiç kaybetmedim.

    2008 de başladık mücadeleye, tarih oldu 2012.. bekleyin, 2022'yi, 2032'yi de göreceğiz beraber.

    ölmez sağ kalırsak, mayalar yanılırsa, uslu bir çocuk olursak 2100'leri de görürüz belki.. galatasaray bitmeyecek sonuçta, sözlük de bitmez!

    velhasılı kelam biz soğuk babaların çocuklarıyız, toprağımız böyle. babamız karşısına alıp da iki kelam etmemiştir, içini dökmemiştir bize. ben de öyle olacağım belki. o yüzden buradan yazıyorum sana çocuk. çok uzak bir gelecekte bu mesajı okursan bil ki şu an senin yüreğinde yanan aşkın en az aynısı kadar biz bu zamanda kalbimizde büyüttük galatasaray sevdasını. sen de elinden gelen her şeyi yap bu renkler için.

    bizzat denedim, yaşadım, gördüm. hayatta geriye kalan her şey yalan, dolan, anlamsız, gereksiz. galatasaray'dan başka bir şeyi büyütme gözünde.

    kendini de asla yalnız hissetme. burayı okuyorsan, yalnız değilsindemektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın