• 4264
    1 ay sonra, sözlükte 2.yılıma girmiş olacağım.

    yanlış hatırlıyor olabilirim fakat sanırım ekşisözlükte nevizade geceleri başlığı altında verilen bir link sayesinde tanıştım galatasaray sözlük ile. tezahüratın rerererarara.net üzerinden verilmiş mp3 linkiydi. 1 yıl kadar okur olarak takıldım, bir süre sonra artık ben de birşeyler karalamak istiyorum deyip üye oldum.

    sözlüğe üye olmamın bir diğer nedeni de, çevremde hiç sağlam galatasaraylı diyebileceğim arkadaşımın olmamasıydı. yani telefonla, internet üzerinden veya yüzyüze görüşebileceğim, takım hakkında konuşabileceğim tek bir sıkı galatasaraylı arkadaşım yoktu. bugün fazlasıyla var ; ulan ali sami yen'e veda gecesinde arayıp stadı dinleten bir arkadaşım bile var mesela. sözlük sayesinde çok değerli dostlar kazandım.

    sözlük sayesinde galatasaray'ı daha iyi tanıma şansı buldum diyebilirim. okuya okuya kulüp tarihi hakkında çok şey öğrendim.

    sonra, sözlük sayesinde ilk kez deplasmana gittim mesela geçen sene, buca maçına. izmirli sözlük yazarları saolsunlar çok güzel vakit geçirmiştik. istanbul'a maça gitsem, vakit geçireceğim birçok insan var aynı şekilde.

    galatasaray sözlük hayatımı o kadar değiştirdi ki, anlat anlat bitmez. her şey için teşekkürler, iyi ki varsın sözlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın