• 158
    twitter'da ahmet çakar'la ilgili şok yazışma

    yorumcu ahmet çakar'ın canlı yayında rahatsızlanmasının ardından gazeteci lube ayar ile çakar'ın kaldırıldığı hastanede çalışan bir doktorun arasında geçen yazışmalar görenleri şok etti.

    ahmet çakar'la ilgili olarak attığı bazı tweetleri silen lube ayar'ın bu tweetlerini diğer kullanıcılar ekran görüntüsü olarak kaydetti. ayrica yazdığı "ahmet çakar'ın kalp krizi geçirdiğine inanmıyorum.. 'kalp' olmadan kriz de olmaz netekim!" twitinin ardından lube ayar'a tepki yağdı.

    lube ayar'in ahmet çakar'la ilgili tepki toplayan tweet'leri

    lube ayar
    ahmet çakar'ın kalp krizi geçirdiğine inanmıyorum.. 'kalp' olmadan kriz de olmaz netekim!

    lube ayar
    kalpsizliği bi yana.. ahmet çakar aslında zeki bi adamdır.. o fotoğrafı yırtmadan önce bir kere daha baksaydı; tüm bunlara gerek kalmazdı!

    lube ayar
    sorunu her neresindeyse acil şifalar diliyorum ahmet çakar'a.. ama düşüncem aynı! aaahh o fotoğraf aaahh!

    lube ayar
    çok özür dileyerek.. twitter'daki bunca gerizekalı için bi açıklama yapma zorunluluğu doğdu.. zira beyinlerini yormaya üşeniyorlar..

    lube ayar
    1) kalp krizi ve kalpsizlik üzerine bi cümle kurmam, başkasının rahatsızlığından mutlu olduğum anlamına gelmez..

    lube ayar
    2) reyting için yıllardır şekilden şekile giren birinin, başbakan'ın da olduğu fotoğrafı yırttıktan sonra rahatsızlanması manidardır..

    lube ayar
    3) yaptığı hatayı geç de olsa fark edip gerçekten çok korkmuş da olabilir.. ben bu hatadan nasıl dönerim diye düşünmüş de olabilir..

    lube ayar
    4) bir an önce iyileşmesini diliyorum.. neyse ki sorunu kalpte değilmiş.. bence artık ekrana da çıkmamalı; her şeyin başı sağlık!

    lube ayar
    5) ve ben 'sevgi kelebeği' değilim..

    lube ayar büyük tepki topladi

    ahmet çakar a laf eden lube ayar kendisi kalpten yoksun acınası, yalnız biridir....2006da buna birde gazeteci ödülü vermişler

    lube ayar neydiki zaten ondan beklenilecek davranışlar, sözler bunlar şaşırmamak lazım.

    lube ayar'a sağlam laf sokmuşlar. "kalbi yok ki kalp krizi olsun" yorumuna "sen beyin travmasından hiç korkma" yanıtı gelmiş :)

    abi bu lube ayar'dan kurtulus yok mu? kadini blockladim ki twitlerini gormeyeyim ama icinde lube yazan twite bile tahammul edemez olmusum

    lube'ye ayar oluyorum arkadaş ya! yok böyle bi iticilik.

    ulan adam kalp krizi gecirmis lube ayar dalga geciyor bi de sonra acil sifalar yaziyor, millet deliye hasret biz akilliya

    ya sen ne bicim birisin hatice lube ayar. adam can derdinde ya. biraz utan utan

    ahmet çakar'a kalp olmadan kalp krizi olmaz demiş şimdi biz beyin olmadan bunu nasıl yazdın desek ayıp etmiş olur muyuz ?

    lube ayar'ın beyin kanaması geçirdiğine inanmıyorum..'beyin' olmadan.. boşlukları doldurunuz.

    bende senin aziz yıldırımın maaşlı elemanı olmadığına inanmıyorum lube ayar netekim !

    lube ayar ile ilgili yorumlarınız için tşkler ahmet çakar sırf fenerin hukuk dışı eylemlerıne muhalefet oldu diye kalpsiz dedi

    lube ayar "ahmet çakar'ın kalp krizi geçirdiğine inanmıyorum.. 'kalp' olmadan kriz de olmaz netekim!" işte bir fenerli !

    lube ayar bildiğin şuursuz fanatik! ahmet çakar ölse göbek atar! adamı biz de sevmiyoruz ama dalga da geçmiyoruz.senden gazeteci filan olmaz

    bu fanatiklik nasıl birşey anlamadım hala ben, lube ayar gibi birisi körü körüne neyi, neleri savunabiliyor. yazıklar olsun.

    lube ayar seni niye sevmedigimi bu gece daha iyi anladim.. cunku insan degilsin.. insallah yarin o yazdiklarindan utanirsin.. gerci zor ya!

    hacer lube ayar, ahmet çakar hakkında zorlaya zorlaya bunu bulmuş. şaşırdım mı? hayır. ondan da bu vicdansızlık beklenirdi.

    lube ayara ayar oluyorum , biri ona midesiz yasanabilecegini ama kalpsiz yasanmayacagini soylesin hatta hastalikla dalga gecilmeyecegini de

    stagazete.com / özel
App Store'dan indirin Google Play'den alın