resim
İlhan Cavcav
Görev:-
Doğum:04.10.1935
Ölüm:22.01.2017 (81)
Uyruk:Türkiye
  • 168
    en güzel sözü " galatasaray ve trabzonsporu aramıza almayız" demesi. bu bütün ruh halini gösteriyor. sen kimsin ki? kulupler birliğinden de atacaktın. ne oldu sayın lafını haketmeyen başkan.? sana para lazım değil mi? avukatlıktan kazandığın para sana yetmez, üzerine çöktüğün kulubün parası lazım değil mi? onuda aziz gibi adamlar sayesinde kazanıyorsun değil mi? yemezler başkan yemezler.o günler geride kaldı. sen türk futbolunun yüz karasısın. sadece lobi faaliyetleriyle bişi yapmaya çalışıyorsun. senin tek derdin para. sen türk futbolu için futbolcu yetiştirmek değil, sadece para kazanmak için futbolcu ticareti yapıyorsun. sana söylemek istediğim o kadar çok sey varki ama sözlük yönetimini bırakın, sözlük yazarlarının bile yuh diyeceği şeyler söylemek istiyorum size.
    benim çocuğum ne kadar da kız olsa, babası gibi sporun ahlaklısını sevecek. iyiki sizin gibi yöneticiler zamanında sporu takip etmeyecek. gerekirse kendi takımı pisliğe bulandığında cezası neyse çeksin diyecek, hiç bir zaman sende olmayan ahlakı paraya değişmeyecek .
    not : aziz ve bülent uygunun yanında olsaydı gram üzülmeyeceğim, hatta türk futbolu adına hayırlara vesile olurdu.
    not 2: ikinci yarıdaki maçı dört gözle bekliyorum. oktay mahmutiyi bir maçlık dinlemeyeceğim malesef. kendisinden özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın