resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 137
    kendisini hiç izlemedim iyi topçu mudur kötü topçu mudur bilmem. ama küme düşme ihtimali olan bir takımı seçti diye oyuncunun mental açıdan zayıf olduğunu falan yazmak bence çok ağır ve haksız bir itham olur.
    hatta alper potuk sırf fenerbahçe küme düşecek diye fenerbahçeyi seçmiş dahi olabilir. çünkü sözleşmesinde yazan parayı alacaktır sonuç olarak maddi bir kaybı olmaz ve bank asya'da oynayan bir fenerbahçede daha rahat ilk 11in değişmez ismi olur ve çok değil 1 yıl sonra da yüzde doksan dokuz tekrar süper lige çıkmış bir fenerbahçenin kemik kadrosunda genç ve değişmez bir isim olabilir. sonuçta 28 yaşına gelmiş bir futbolcudan değil henüz 20 yaşında kariyer planlamasının başında bir genç oyuncu bu bahsettiğimiz.
    galatasaraya gelse melo ya da selçuk'u 3 yıl içinde kesemeyeceği çok net olan bir oyuncudan bahsediyoruz beyler. alper potuk fenerin düşme ihtimalini kendisi için bir şans olarak görmüş olabilir ki öyledir de. sadece alper için değil fenerin tüm 23 yaş altı yerli oyuncuları için bu böyledir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın