resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2888
    --- alıntı ---

    benim tepki çekmemi, galatasaray karşısında beni kötü göstermek isteyen insanlar olduğunu görüyorum.
    kocaeli maçında, sahanın kenarına attığım ıslanmış eldivenler saha içine düştü, kaptanlık bandını mehmete verdim. mehmet öyle bi takmış ki görememişler.
    ben sabriysem beni sabri yapan galatasaray camiasıdır.
    allah sakatlık vermezse uzun yıllar hizmet etmek istiyorum.
    ben sahaya çıktığım zaman terimin son damlasına kadar varımı yoğumu galatasaray için vermeye hazırım, ben o kadar galatasaraylıyım.

    hiç bir zaman galatasaray formasına, galatasaray kaptanlığına kötü niyetim olamaz, olanı da engellerim. onlar benim için kutsaldır.

    --- alıntı ---

    sabri sarıoğlu

    ne oldu arkadaş? bu sözleri daha önceden de duydun değil mi başkalarından? o duydukların efsaneydi, bunlar gerçek. bu çıkan sözlerin çıktığı ağız şerefli, namuslu topraklardan gelen insanların ağızlarından. biz yenilince üzülürken, bizden fazla üzülen kahrolan adamdan. biz evimizde maç linki ararken canını dişine takan adamdan. takım arkadaşları dünya kadar para alırken 2 sene boyunca para almayıp ses çıkarmayan adamdan. senin formana, formanın içindekine hakaret edenlerle arkadaş olanlardan değil onların karşısında kocaman bir yürek olup duranlardan. formasını yere koyup secde edenlerden değil, bunu gösteriş için yapmayanlardan. dinine imanına saygı gösterip yanına galatasarayı koyanlardan.

    dalga geç, gül, sarbi de orta açamıyor de bu sadece sabri'yi büyütür. niye mi?

    sen şimdi evinde mal mal uyurken bu adam fatih terim'le yanında elmander, muslera, melo, ujfa falan almış salonda muhabbet ediyor.
    sen bilgisayardan torrentle film indirmeye çalışırken bu adam dünyalar güzeli eşiyle, yengemizle, lüks evinde çayını yudumluyor.

    sabri'yi sev, sevme ancak sabri'ye saygı duymayana saygı duymam. sen de türksün ey insan, türk. kaç tane sağ bek tanıdın türk futbolunda muazzam ortalar açan, bindirmeler yapan, kademe yapan, koşan çalışan, yorulmayan, pas yapan, teknik... ? hayatında hiç 55 bin kişinin önünde orta açtın mı? kaçı sabri kadar top oynayabiliyor? o ağzının suları akarak izlediğin fos gökhan gönül mü yoksa bizim abdurrahman dereli mi?

    sen sadece sabri'yi daha büyük yapıyorsun, iyi ki de yapıyorsun. sabri bizimdir bunu unutuyorsun.
    sabri galatasaraylı'dır, metin gibi, bülent gibi, cüneyt gibi, hakan gibi, tugay, hagi gibi daha niceleri gibi...

    şimdi oturup hepimiz düşünelim, ne kadar galatasaraylıyız?

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın