• 33
    maalesef ihtimal dahilinde olduğunu düşünmediğim eylemdir. biz de kulübün sadece sessiz kalmamasını, olanlara dur demesini, bir şeyler yapmasını istiyoruz ama biz bu ligden çekilirsek bir takım bile yanımızda olmayacağı dün gibi ortadadır.

    ha bana kalırsa şike kongresinden çıkacak karara göre kulübe kilit vurulsa gıkım çıkmaz, dünyada da benden mutlu insan olmaz ama ihtimaller dahilinde değildir bence dediğim gibi. bir kere kulübün geliri kalmayacaktır ve sonuçta futbolcuların parası ödenmek zorundadır. tamam pisliğe bulanmayalım tek başımıza da kalsak doğrudan şaşmayalım ama realist olmak lazım maalesef. gönül isterdi ki game of thrones zamanlarında yaşayalım giyelim zırhlarımızı kökünü kazıyalım o ibnelerin ama o da olmuyor maalesef. ama artık gerçekten düşmanım diğer takımları destekleyenlere, federasyon lehinde konuşanlara. nkfvas bana hep abartı gibi gelmiştir ama artık o durumdayım ciddi ciddi fbyi hala savunan zihniyetle ilişiğimi kestim sayılır, konuşmuyorum artık en azından kendi çapımda tepkimi göstermeye çalışıyorum.

    geçen gün sınıfta bir söz söyledim yok artık dedi bazı galatasaraylı arkadaşlarım bile hassiktir çekti ama arkasındayım buraya da yazıyorum: hala fener diyenleri, federasyonda ki bütün şerefsizleri saraçoğluna doldurup yakalım derlerse yapacağım tek şey bir kibrit yakmak olur. (u: o anlık sinirle söyledim ama gerçekten yapılcak olsa gerçekten sadece bunu yapacağımı düşündüğüm anlardan birisindeyim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın