• 18
    bir eniştemle arabada gidiyoruz arabayı eniştem kullanıyor ve bir sola dönüş ışığında sıraya girdik. bir süre bekledik haliylen sıra bize geldi ama arkadaki sıranın sonuna girecek adam en az 10 dakika bekler bir durumda. bizim sıramızda ışık yandı ve o anda dönme hakkı olmayan yan şeritten bir kamyonet hayvan gibi daldı biz kazadan zor yırttık adam umursamadı gitti ve kimse bizim durumumuza aldırış etmeden yürüsene kardeşim diye kornalara basarak arkamızdan bağırdılar.

    şimdi hikayenin bu karar ile ilgili kısmına geliyorum

    bu olaydan sonra eniştem müsait biryere çekti rahatlamak için 1-2 dakika sonra bana döndü dedi ki " cem ülke bu adamlar yüzünde batıyor " bende bukadar küçük bir olayın ülkeye nasıl maledildiğini anlamaya çalışırken anlamadığımı farketti ve " ülkede herkes imkanının el verdiğince başkasının hakkını yiyor, az önceki o... ç... nun imkanları ancak benim trafikteki hakkımı yemeye yeter patronun olsa fazla çalıştırır paranı vermez belediye başakanının ihalede milleti soyar millet vekilinin vs. " şeklinde bir açıklama yaptı bana ve ekledi " bizde mal gibi tam bir mal gibi ağzmızı açmayız herşeye göz yumarız hatta üstüne mağdura küfür ederiz darp ederiz, bunlar gelip bizzat ağzımıza sıçsa biride gelir arkadan sana yardım edeceğine, güler " dedi.

    bu edecek küfür bulamadığım insan müsfetteleri bizim hakkımızı imkanlarının el verdiği derecede çatıır çatıır yiyorlar, bu karar da bunlardan bir tanesi olur ve ne olur artık galatasaray'ın bütün unsurları olarak yani taraftarı yöneticisi çalışanı sporcusu olarak tepkiler verelim. bana artık gına gelid
App Store'dan indirin Google Play'den alın