• 54
    uzun süredir okur olarak katıldığım sözlüğe yazar girişi yaptığım kuradır efem.

    değerlendirme yapmak gerekirse cska yine süpürür grubu diye düşünüyorum ama içimden bir his tek maçı kaybedecekler diyor. bu tek maçı oly veya efese bırakırsak işimiz imkansız olur, ama biz alırsak korkunç bir şey olur.

    oly'e gelince, normal sezondaki iki maçlarını izledim ve çok da iyi basketbol oynayamadıklarını gördüm. pota altı üstünlüğünü rakibe bırakmaz ve benchten gelecek kaselji devreye solmakarina engel olursak içeride dışarıda yeneriz gibi.

    efes bizi ligde, kinseyin yokluğu ve zazanın varlığında yenmiş olabilir ama bu iki isimden daha önemli olan ilyasovadan eksik olarak karşımıza çıkacaklar. ayrıca guard rotasyonunda çok açık tokatlarız kendilerini. bu sezon kaybettiğimiz maçta fener balı denecek bir şansla kazanan taraf olduklarını söylemekte de fayda var ayrıca.

    gruptan çıkma formülü içerideki maçları kesin kazanıp (cskabir hariç) deplasman galibiyeti almak diyebilirim. ancak içeride kaybedeceğimiz maçın deplasman telafisi de mümkün gibi duruyor.

    gruba efes deplasmanında (ne deplasmanı lan cehennem olacak orası, efese tabii) başlayıp oly'i ağırlayarak devam edeceğiz sanırım. şu iki maçı kazanmak demek top8 demek bence.

    oktay hocam, allah aşkına uzun ve skorer 3 transferi. hadi 3'ü geçtim de allah kitap aşkına iyi bir uzun alalım. final8 ve belki de final4 (tamam vurmayın, öldüm) hayal değil. lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın