• 1045
    takımda açıkça 3 ve 5 numaralarda ciddi sıkıntılar mevcut. artık rakiplerimiz ikili oyunlarımıza çare bulabiliyor. böyle durumda iş dışarıdan atışlara kalıyor. bu yüzden skorer gücü yüksek 3 numara ihtiyacı doğuyor. pota altında ise pivot özellikleri iyi olan sert bir adama ihtiyacımız var.

    bu ihtiyaçlar sadece euroleague için değil bilakis gerçek hedefimiz olması gereken lig şampiyonluğu için geçerli. muhtemelen finali anadolu efes, fenerbahçe ülker ve galatasaray üçlüsünden ikisi oynayacak.

    fenerbahçe'de mirsad o zamana kadar iyileşmiş ve kadroda yerini almış olacak. üstelik vidmar da takımda olacak. eski maçlara göre 2 pota altı oyuncusu olmuş olacak. anadolu efes'te ise zaten batista-barac ve ermal gibi 3 iyi pota altı oyuncusu var. bizim ise çaylak sezonunu yaşayan furkan ve andric var. sertaç'ı saymıyorum bile.

    evet euroleague'de ilerlemeyi isteriz ama gerçekçi olmak gerekirse lig şampiyonluğunu hedeflemek şimdilik için yeterlidir. gelecek sezonda euroleague temelli bir yapılanmaya gidebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın