• 214
    http://www.facebook.com/...p;type=3&theater (final)

    http://www.facebook.com/...p;type=3&theater (yarı final 2. maç)

    hilesiz olarak 2018de anca alabildim şampiyonlar ligini ki bu da baya bi şansla oldu göreceğiniz üzere. 120+3 de kornerden atılan bi golle finale çıktım.

    şimdi ligin kalitesini baya bi düşürmüşler. 2017de 3.5 yıldız olmuştu ama 2018de şl'yi almama rağmen tekrar 3 yıldıza düştü ezik takımlar sağolsun. bu yüzden yıldız topçu alma hayallerine kapılmasın hiç kimse. benim alabildiğim en iyi oyuncu juventus'dan simone pepe'ydi. o da ya bedava almıştım ya da 1.5m€ ya juventus teklif etmişti bana. gençlere yönelmenizde özellikle galatasarayla oynarken büyük fayda var. hatta yoğun maç temposu ve playoff olduğu için ligi o kadar önemsemeyin bi de menajerlerin önerilerini kapatmayın. boşa çıkan çok iyi topçular olabiliyor. mesela vincent aboubakar diye bi topçuyu ben bedavaya aldım. ter stegen'i de bedavaya aldım ama o sadece al-sat yapmak içindi. muslera konusunda da sürekli oynadığı zaman performansı gittikçe artıyor ama 1 maçtan fazla dinlendirdiğiniz zaman kötü oynamaya başlıyor. juventus ve manu'dan teklif gelmesine rağmen kovulmadığım sürece gitmem diyerek galatasaray'da devam ediyorum halâ. ünal aysal bıraktı yerine fırat acar diye 35 yaşında bi ibne geldi hiçbişeye yanaşmıyor ne bi feeder club ne başka bişe. ünal aysal'ın kıymetini bilin her türlü upgrade'e olur veriyo valla.

    2 tane çok önemli naciz önerim var.

    1) serdar gürler kesinlikle almanızı öneriyorum. ister sol kanatta inside forward oynatın 4-3-3te ister sağ kanatta winger oynatın 4-4-2 de her türlü çok iyi oyuncu oluyor.

    2) ceyhun gülselam benim gibi dmc'siz oynuyosanız genelde direk ceyhun'u stoper olarak alıştırın zaten 1 sezon sonra natural oluyor heralde. hava toplarına çok hakim. semih'i 2 sezon oynatmama rağmen gelişmedi. profesyonelliği biraz düşük galiba antrenman programını ağır buldu falan ben de sinirlendim gönderdim. yerli stoper bulmanın zor olduğu oyunda ceyhun çok iyi. hem kornerlerden baya gol atıyor.

    bu arada malum v12.1 updatei hala bulamadım bulan olursa bana bi mesaj atsın allah rızası içün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın