• 60
    lincoln ikinci sezonun da "tanrı'nın olmamı istediği yerdeyim demişti. bedri baykam'da tanrı'nın tutmasını istediği takımı tutuyor. ona ancak fenerbahçe yakışır.

    paçavradan değersiz tweet'lerini okduğunuzda neden fenerbahçeli olduğunu anlarsınız. baştan aşağıya kibir var. "sen ne anlarsın", "sen gerizekalısın" temasını her seferinde farklı kelimelerle işliyor. yıllardır beğenmediği seçim sonuçlarından sonra atatürk'lü ve aziz nesin'li cümleler kurarak insanları küçümseyen zihniyetin fenerbahçe şubesi. adnan aybaba gibi, "bedri baykam bana twitter'dan cevap verdi ehehe" demek için "bırak bunları bedri abi cahil bunlar" diye kendisine tweet atanlar gibi gerizekalıların desteğine muhtaç bir insan bedri baykam.

    dün programı izledim. baştan aşağıya goygoyculuk yaptı. manisaspor'lu yiğitler ve amrabat üzerinden şike yaptığımızı ima etmediğini söylese de ima etti. biliyoruz zira onun zihniyetindeki insanlar ömürleri boyunca bu ülkede bunu yaptılar, alışığız. kendisi gibi bilincini kaybetmiş insanlara önce kronoloji öğreteceksin, yada kronolojiden haberdar olan insanları karşısına dizeceksin ki bu ülkede kendinden zeki insanlar olduğunu anlasınlar. galatasaray'ın manisaspor'lu yiğit'lere olan ilgisi manisaspor maçından önce ortaya çıkmadı. yiğit incedemir'in adı ilk olarak adnan polat zamanı dile getirildi. 1 seneyi aşkındır yani. yiğit gökoğlan'ı ise yazın transferin son gününe kadar zorlamış ancak alamamıştır. fatih terim'in ise amrabat'ı istediği ilk olarak 9. haftadaki kayserispor maçımızdan sonra stadyum programında hakan ünsal tarafından söylenmiş, daha sonrasında ise ünal aysal yine aynı programda almak istediğimizi canlı yayında açıklamıştır. galatasaray amrabat'ın oyununu manipüle etmek istese bunu kayserispor maçından önce yapardı. o programda da ünal aysal etiğe aykırı hiçbir davranış sergilemedi. şayet bedri baykam ve onun twitter şakşakçıları transfer şikesi örneğini görmek istiyorlarsa açsınlar iddianameyi okusunlar. orada emmanuel emenike ve sezer öztürk gibi isimler görecekler. şayet "harika çocuktum" diye övündükleri içi boş kibirin zekatı kadar zekaları varsa transfer şikesi nasıl olur anlarlar.

    yada anlamazlar. her zamanki gibi gerçekleri manipule etmeye, yada komplo bunlar diye kestirip atmaya çalışırlar. yapsınlar. her seçim sonrası iddia ettikleri gibi bu ülkenin %60'ı gerizekalı değil. bazı gerçekleri görünce onları inkar etmeye kalkmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın