• 54
    sanata karşı her zaman hassas olmuşumdur dolayısıyla sanatçıya da. hani bu tür insanlar ortalama insan değildir yeteneklidir, zekidir, algıları senin benim gibi tiplerden daha farklı çalışır bu yüzden sanatçı olabilmiştir. hele bir de resim yapmak gibi hayranlık duyduğum bir alanda sanatını icra edebiliyorsa gözümde değeri biraz daha fazladır.
    amaa bu adam bir garip arkadaş ya. hani derler ya sanat özgürleştirir sanatçı özgürdür bütün değerlerden oluşumlardan bağımsızdır. bedri baykam denilen tipolojik insan bunların tam tersini icra ediyor. hani tamam fenerbahçeli oluşu vesaire bunlar sorgulanmaz da bu kadar da bağnazlık nobranlık olur mu be arkadaş. nerde senin estetik algın? böyle bildiğin kıraathane müdavimi mahalle kabadayısı gibi bir kafa yapısı var. kudurmuş gibi sağa sola saldırıyor filan.

    ne biliyim ya yazmak istediğim bi sürü şey var ama sinirden aklıma gelmiyor hiç birisi. yaptığıyla fikriyatı resmen çelişki içinde. kendi paradoksunu yaratmış bir de kanaat önderiyim diye geçiniyor. sevimsiz şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın