• 6
    içerisinde çeşitli aktiviteler olacağını düşündüğüm mitingdir. örneğin şu tarz aktiviteler olsa günün anlam önemini daha iyi anlatabilirler;

    - tribün grupları arası halı saha turnuvası;

    kazanılan her maç 3 puan değeri taşır. beraberliğe 1, mağlubiyete 0 puan verilir. rakip takımdan maçı satması için ayarlanan her oyuncu puan tablosuna artı 1 puan olarak yansır. rakip takımdan en fazla 2 oyuncu bağlanabilir. hakem satın almak 2 puan, komple rakip takımı ayartmak 3 puandır. tüm bu ayartmalarla birlikte en çok taraftar desteğini alan takım aziz yıldırım onur(u: (:) ödülünü kazanacaktır.

    - taraftarlar arası pes turnuvası;

    turnuva açık arttırma usulü ile yapılacaktır. en çok parayı veren turnuvayı kazanır. bu yarışma ortada bir konsol ya da oyun olmadan düzenlenen ilk pes turnuvası olma özelliğini taşır. ilklerin takımı fenerbahçe...

    - kompozisyon yarışması;

    geride bıraktığımız 6 aylık şike soruşturması sürecini en iyi anlatana aykut kocaman'la başbaşa yemek. hem bu ödülle aykut kocaman'a de konuşma ve yazma adabını öğretebilirsiniz. yazının içerisine en çok ve en anlamlı şekilde "kişilerin yaptığı kurumları bağlamamalı", "fenerbahçe'siz bu ligin anlamı olmaz", "biz olmazsak türk futbolu biter", "bir tek biz mi yaptık, herkes yapmıştır" vb. tarzı cümleleri yedirenler yarışmayı kazanır. "eğer gerçekten yaptıysak düşürün bizi" gibi cümleler eksi puan almanıza neden olur.

    yani ne bileyim bu tarz yarışma ve turnuvalar mitingin amacına daha uygun gibi. konser vericen, acun'u konuşturacan da n'olucak. bence bu daha çok yakışır size.
App Store'dan indirin Google Play'den alın