• 8
    ben kendi takımımı ve başımdan geçenleri yazayım yine...

    - beni benden alma
    - imdizdar
    - mikrobik aygıt
    - onyedimayıs2000 *
    - weloveyou
    - zlatan23
    - 3g *

    önceki maçlarda olduğu gibi ayrıntılar aklımda kalmadı nedense. hatırladığım kadarıyla 1-2 şey söyleyeyim.

    maça iyi başladık ve uzun bir süre önde götürdük, daha sonra geriye düştük, daha sonra da maç bir süre berabere devam etti. son dakikalar içerisinde öne geçtik ve "allah'ını seven defansa gelsin!" taktiğine döndük. rakip takım inanılmaz bir şekilde yüklendi maçın sonlarında. bir topu çizgiden çıkardım, gol mü değil mi tartışmaları arasında gol olmadığına karar verdik**, ancak daha sonra golü yedik ve maç berabere bitti.

    imdizdar'ın * sol ayağıyla auta gönderdiği şutlar, beni benden alma - imdizdar - weloveyou - zlatan23 dörtlüsünden değişmeli olarak üçünün rakip yarı alanda ve ceza sahası çevresinde yaptığı bitmek bilmeyen paslar, '''''beni benden alma'nın attığı birbirinden güzel 5 gol'''''* takımımız adına maçın özetiydi diyebiliriz. kendine iyi bak arkadaşımız da saha kenarındaydı. fotoğraf çekti ve ara ara bizi güldürerek varlığını hissettirdi. kendisine teşekkür ediyoruz.

    maç sonrası kreator abimizin arabasına 7 kişi(u: ben, imdizdar, imperium, kreator, oxidiobjectiu, kendine iyi bak, sana entry girebilir miyim) binişimiz ve arabada dönen olağanüstü güzel muhabbet*, maçın ardından 6 kişiyle* gerçekleştirdiğimiz kısa süreli fifa zirvesi de akılda kalan güzel şeyler...

    sonuç olarak her zamanki gibi güzel bir şekilde geçen bir maç oldu. gelen herkese teşekkürler...

    ankara'da yaşayan yazar arkadaşları sonraki maçlar için oynamaya, izlemeye davet ediyoruz. aynı zamanda halı saha maçları dışındaki zirvelere de katılımlarını bekliyoruz.

    son sözüm imdizdar'a... benim para üstü n'oldu kanka? *
App Store'dan indirin Google Play'den alın