resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2881
    sabri'yle çok dalga geçilir,"yeteneksiz; kazma; sadece koşar, başka da bi boka yaramaz,vb." bir sürü şey söylenir ama bence kendi bölgesinde oynamak için yeterli yeteneğe sahip olmasının yanı sıra "aslan"gibi bir yüreği ve asla kendini herhangi birimizden farklı görmeyen bir taraftarlığı vardır. sabri'yle birebir tanışma fırsatım olmadı ama ortak arkadaşlarımızdan duyduğum kadarıyla son derece alçakgönüllü ve tertemiz bir adamdır sabri. ayrıca statta taraftarın ona sevgisini gördükten sonra sabri'yi olumsuz eleştirenlerden en azından "saygı"yı hak edendir. çünkü takım ne yönetimlerin, ne hocaların ne de futbolcularındır ve taraftar seviyorsa kesin vardır bir bildiği, çünkü taraftar bu takımın tek sahibidir.

    edit: bu vesileyle yüce taraftarımıza bir kez daha şükranlarımı sunar, onlardan biri olmaya çalıştımaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim.

    edit2: kendisi (bkz: reyiz) olduğu ve 3lü çektimeyi çok sevdiği için onun yerine söylemek isterim ki: (bkz: bağırmayan taraftar siktirsin gitsin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın