resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1007
    2010-2011 sezonunda şimdi burada kızan arkadaşların çoğu, nerede altyapıdaki adamlar, bari bir tane adam çıkarsak gibi sözler demekteydi. şimdi hem lideriz, hem de iki tane altyapı oyuncumuz ilk 11'de oynamakta. daha neyin peşindeyiz bilmiyorum ama, takımımız bu genç adamların hatalarını kompanse edecek kadar iyi, hem de onları rekabetin içinde tutup gerçek futbolcu haline getirecek güce sahip.

    emre çolak'da bu fırsatlardan semih kaya gibi faydalananlardan oldu. 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında daha önce ondan hiç görmediğimiz pres ve pas futbolunu oynayarak kariyerine yeni bir sayfa açtı. o maç öncesi kendisinden futbolcu falan olmayacağına dair bir çok entry girmişliğim vardı. fakat o maçta inanılmaz isabetli paslar attı, ters kanada ayağa toplar attı. gerçekten de yaratıcılığını çalımlayarak değil, pasla sergilediğinde takımın hücum akışını hızlandırmaya başladı, böylece takıma monte oldu. kontralarda gene riera'ya göre tepkileri daha iyi ve topu aldığında daha çevik olduğu için daha tehditkar. iyi işler yapıyor sahada, fiziği güçlenmiş kolay yıkılmıyor, topa sert olup rakibini yıldırıyor.

    negatif özellikleri yok mu var elbette. fiziğini geliştirmesine rağmen hala çok yetersiz ve kondisyon sorunu yaşıyor, 60'larda oyundan düşüyor. ayrıca şutları cılız. bunları geliştirdiği takdirde komple bir ortasaha oyuncusu olacak. adamın bir kaç eksiği var işte onları da aşarsa işi bitirecek ve galatasaray'ın altyapısı ilk defa bu kadar komple bir oyuncu yetiştirmiş olacak. fatih terim'de haklı olarak formayı kendisine veriyor. çünkü hem defansta hem hücumda çalışıyor bu adam. umarım daha geniş bakıp sahip çıkarız bu adama.

    gerçekten takdiri hak eden oyuncularımızdan biri oldu bu sezon adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın