• 141
    twitter'da yine ileri geri bir şeyler karalamış takımımız ve fatih hoca hakkında. yazdığı tweetler şu şekilde;

    - g.saray'ın transfer teklif ettiği manisalı iki futbolcudan birinin maçta kırmızı kart görmesine spor basını neden bu kadar tepkisiz sizce!? (https://twitter.com/...s/150142140498968576 )
    - ve tabii ki, yüksekten kafa üstü yere çakılmayan herkesin hatırladığı gibi, maçtan önce transfer teklifi, bir fatih terim klasiğidir.. (https://twitter.com/...s/150143419300319232 )

    arkadaşlar benim anlamadığım şu, bu bayan şoruşturma süresince masumiyet karinesi diye bas bas bağırmıyor muydu her yerde? onlarca kanıta, tape'e, fotoğraflara karşı kanıt yok diye kendini parçalamıyor muydu? eee hanfendi ne oldu şimdi, elinizde kanıt mı var da fatih terim'e böyle çirkin yakıştırmalar yapıyorsunuz. resmi sitemizden yalanlanan bir haberi (http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11982.php) kaynak göstererek galatasaray'a çamur atmak neyin nesidir? hani suçu ispatlanana kadar herkes masumdu? bırakın suçu, kaynağı bile belli olmayan ve klübümüz tarafından yalanlanmış bir haberden yola çıkarak galatasaray'ı suçlu ilan etmek nedir peki, size bu cürreti kim veriyor?

    aziz başkanın da dediği gibi; dangalak dangalak yazıyor işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın