resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 1002
    görebildiğim kadarıyla en belirgin eksiği topsuz oyunla toplu oyun arasındaki dengeyi tam anlamıyla kuramamış olması. şimdilik konsantrasyonu ikisinden birinde ve çoğunlukla o anda içinde bulunmadığında oluyor. yani top rakipte veya ani olarak bizim takım kaptığında sezgileriyle doğru alana koşuyor; fakat topu alınca en uygun kurguyu seçmekte sıkıntı yaşıyor. top kendisindeyken ve oyunu o başlatacakken de önce ihtiyatlı olan seçeneği işaretliyor. oysa direkt sonuca giden ya da bir yaklaşık pasa odaklanmak zorunda ki aslında bunu yapabiliyor da; örneğin geçen günkü maçta(hangisiydi unuttum) savunmanın önünde kapılan topu sağ kenardaki baros'a refleks pas olarak göndermesi enfesti. tabi bu durum oynayarak, her geçen maç güven ve güç kazanarak oturacak bir şey.

    engin konusu ise eğer kendisi 28 değil de 24-25 yaşında olsaydı kesinlikle emre çolak yedek beklesin derdim; fakat hazır takım da iyi gidiyorken, şimdi oynatmayacaksak ne zaman oynatacağız bu çocuğu? üstelik engin gibi istikrarsız ve malum eksikleri olan bir oyuncudan söz ediyoruz. seneye bu takıma yıldız bir atak oyuncusu alınsa engin tüm sezon yedekliği sorun etmeyebilir mi; ama emre bu sezon iyice ısınıp eksiksiz bir yedek kıvamına geldiğinde seneye o yıldızın arkasında 30 dakikalık süreler alarak sorunsuz biçimde gelişmeye devam edebilir. yani şu an emre başka bir takımda olsa as kadroyu zorlayan iyi bir genç oyuncu olur; fakat içimizden yetiştiği için yedeklik yoklamasını as takımda geçirme lüksünü kendisine tanıdığımız bir aslan parçası oluyor.

    edit: 3 ocak 2012 galatasaray istanbul bb spor maçı'nda attığı mükemmel 2 gol (bkz: emre çolak/#843547) entry'me cevap olmuş resmen. direkt sonuca odaklanınca neler yapabileceğini dosta düşmana gösterdi. tebrikler aslan parçası!
App Store'dan indirin Google Play'den alın