resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2871
    eboue iyi oynayınca akbabalar gene üşüşmeye başladı tepesinde bu adamın. sabri türk pasaportlu en iyi sağ bektir. bunu görememek dangozluktur. arsenal'den sağ bek aldık amk işte daha iyisi olsun diye ve adam oynuyor da. peki bu yüzden sabri'yi ezmeye çalışanlar ne kadar iyi taraftar? ulan tamam siktirsin gitsin sabri siz de rahat edin biz de.

    hele hele sabri "galatasaray benim için bitmiştir" demiş kalli zamanında bunu malzeme edenler var. ulan sen kaç tane geri vites yaptın hayatında da gelip burada adamın kariyerindeki galatasaray'a olan tek yanlışında tepesine biniyorsun? bin kere özür diledi adam o olaydan sonra, bir daha da tek bir olayı bile çıkmadı. daha ne goygoy yapılıyor anlam veremiyorum.

    hayır sabri bir şey mi yaptı bu insanlara onu da merak ediyorum ne bu nefret amk. arda bebek her dakika ağlarken zırlarken orada burada sürterken yanındasınız da, sabri ne yaptı da yanında değilsiniz.

    sabri hem iyi bir oyuncu, hem de iyi bir galatasaray'lı. bunu herkesin anlaması gerekir. bu takımda hep oynamıştır, elinden geleni yapmıştır, yapacaktır da. hem de devamlı taşak malzemesi eden ciğeri beş para etmez yavşaklara rağmen.

    sahip çıkacaksanız biraz şu adama çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın