• 19
    değerli galatasaray yönetim kurulu;

    2011 -2012 sezonu sttsl ilk yarı itibariyle sona erdi.

    galatasaray takımının ilk yarı itibariyle swot analizinin yapılması gereklidir.

    güçlü yönler:
    1-) fatih terim adam eder ama hocamızın mutlaka desteklenmesi gerekli. kısa vadeli hedifimiz şampiyon olmak ancak uzun vadeli hedefimiz galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonu olması bu her iki hedef için çok çalışmak ve doğru kararları almanız gereklidir.
    2-) takımın defansif yönünün genel olarak oturması.
    3-) ali sami yen türk telekom arena cehennemi doluluk sayısının 35.000 lerden 50.000 lere çıkması gerekli. kritik bir dönem ve kritik bir sürece girmek üzereyiz. kendi sahamızda 4 kırmızı kart gördük. stadın dolması için lütfen artık gerekeni acil yapın. bilet fiyatlarını düşürün ve bu stadı doldurun.

    zayıf yönler :
    1-) gol pozisyonuna girmek konusunda 17 maçın ikisi hariç ciddi sorunumuz var. ligi değil lütfen ana hedefi düşünün.
    galatasaray'ın şampiyonlar ligi şampiyonu olması için her maç asgari 10 pozisyon yakalaması gerekli. sağ ve sol kanada mutlak surette skora katkı yapacak, asist özellikleri yüksek, karakterli oyuncuların bulunması gerekli. yerli alınacaksa avrupada oynayan türk futbolculara öncelik tanınmalı, ucuz olsun felsefesi terk edilmeli.
    2-) takımın yedek kulübesinin yetersizliği. sakın yeterli demeyin yedek kulübemizin hali 17 maça baktığınızda ortada. sercan'ın 2, engin'in 1, baros'un yedekken 2 maça (şu anda zaten ilk 11'de) katkıları dışında kulübemiz çok yetersiz. buraya da hızlı, asist özellikleri olan genç yeteneklerin mutlaka alınması gerekli.
    3-) sağ bek oyuncumuz afrika kupasına gidecek, sol bek oyuncumuz ana hedef için yetersiz, gerekeni yapın.
    4-) ali sami yen arena içinde taraftar desteğinin en yüksek seviyeye gelmesi için sorunlar tespit edilmeli (oyuna uygun destek şekilleri) ve çözülmelidir. arena bizim evimiz ancak enerjimiz boşa gitmemeli.

    bir taraftar gözüyle yönetim kurulunuzun değerlendirmesi ise aşağıdaki notlarda;

    1-) sorunları yavaş çözmektesiniz (yaya yolu güya mersin maçına hazırdı, ancak fener maçına bitti). nike store hala açılamadı.
    2-) transfer görüşmeleri basına düşmekte, ancak beklenti yaratılıp bu oyuncular alınmadığı zaman güven sorunu doğmakta. basına lütfen bilgi vermeyin.
    3-) birlik ve beraberlik konusunda yönetim içinde sıkıntılı durumlar oldu. bunlara son verin 2. yarı çok önemli.
    4-) ara transferde gol pozisyonuna girmek konusunu çözmek konusunda ciddi endişeler yaratan görüşmeler basına yansımakta. fatih hoca'ya çok yüklenmeyin. doğru adamı bulup parası neyse verin. (bkz: selçuk inan) veya (bkz: melo)

    (not diğer detaylar için eski tarihli bir yazı; (bkz: sorun çözemeyen yönetim)

    hepinizi seviyoruz ve inanıyoruz.

    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın