resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2861
    kimse kusura bakmasin ama "bakin sabri varken ne kadar puan kaybetmisiz, sakatlandi da kurtulduk 7'de 7 yaptik oleyy" diyen adam futboldan falan anlasa bile ridvan dilmen kadar kordur. gormek istedigini goruyordur. bu kadar duz olunur mu amk? adam sakatlandi diye sevinen tipler var ya. eboue iyi bir form yakalamis olabilir lakin bunun sakatligi var, cezasi var, afrika kupasi var. ujfa'yi sag beke alip savunmaya servet'e mi emanet etmek istiyorsunuz? veya serkan kurtulus mu oynasin sag bekte? 2 tane cok iyi sag bekimiz var ama millet burun kiviriyor. napak panpalar siz soyleyin? sabri'yi sokaga mi atalim amk. bizim insanimizda bu var maalesef. birini ovmek icin digerini yerin dibine sokariz.

    sabri olunca kazanamiyoruz. sabri olmayinca yeniyoruz. vay anasini ne einstein'lar varmis bizim sozlukte. onlara gore bu sezon arda'nin olmamasi sayesinde de ilk yariyi lider bitirmisizdir mesela. mesela fatih terim'in, elmanderi'in, semih'in, selcuk'un hic katkisi yok degil mi? takimdaki cogu oyuncunun performansinin arttigi yok degil mi? sezonun baslarinda takim yeni oldugundan kaybetmis olabilir miyiz acaba o puanlari? zamanla takim oturdukca iyilesmis olabilir miyiz? cift forvet oynamamizin galibiyetlerde etkisi olabilir mi sizce? yok caniiiiiim. olur mu oyle sey. hep sabri denen yeteneksiz! oyuncu yuzundendi. sorun cozulmustur. dagilabilirsiniz.

    icabinda sabri macina gore veya ikinci yarilarda oyuna girip colin denen artistten cok daha faydali olur. colin yapinca "vay apaci yaaa sevdiriyor kendini dansina kurban oldugum" derler. sabri bir hareket yapinca "koylu yaaa" diye ezer bu millet kendi insanini. sabri, melo gibi pompa hareketi yapmadigi icin mi sevdiremedi kendisini soyler misiniz? icabinda eboue'yi ileri gonderirsin, sabri bek de oynayabilir yoklukta. uzun lafin kisasi, her zaman ihtiyacimiz olandir.

    ha bir de sey aklima geldi. eboue oynadigi ilk maclarda kotu oynayinca sozlukte yazilan elestirileri hatirliyorum da... ne kadar donek insan varmis lan. bu kadar nankor insanlar var iste. 10 mac iyi oynarsin, 2 mac kotu oynayinca siktiri ceker kendi taraftarin. sonra futbolcu gidince de "sattin bizi pis amunagoduuuum" diye agzindan tukuruk sacarak kufur eder bu edepsizler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın