• 838
    2011-2012 sezonu ara transfer dönemi yaklaşırken yine galatasarayımızla ilgili bi sürü transfer haberi futbolcu isimleri ortaya atılacak. bunun ardından ismi geçen futbolcu başlığının altına "gelirse" "alınırsa" yla başlayan hayal ürünü takıma yapacağı katkıyı veya vereceği zararı kendince anlatan bi sürü bana göre niteliksiz entry girilecek. en büyük örneği için (bkz: didier drogba) başlığı.
    ha bu tür entryler girilsin tabi girilmesin demiyorum ama direk futbolcuyu anlatmayan/tanımlamayan sadece gelirse şöyle olur gibisinden entryler bence 2011-2012 sezonu ara transfer dönemi başlığı altına girilsin.
    futbolcunun başlığına transferle ilgili henüz transfer olmadan girilecek tek entry filanca transfer döneminde ismi galatasaray'la anılmış oyuncudur şeklinde olmalı ve daha öteye gitmemeli bence.
    böylece herhangi bir futbolcunun başlığına girince zırtapoz bir gazetecinin yaptığı uyduruk bir transfer haberi sonucu bilimum sözlük yazarının gelirse şöyle olur gibisinden hayali yorumlarını okumamış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın