resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2850
    sakatlığı geçtiğinde yedek kulübesine demir atacaktır. acı ve gerçek. ayrıca sakatlığı süresince galatasaray'ın seri galibiyetler alması ve bu da sabri'nin sakatlığı devam ederken olması talihsizlik. üzücü bir durum. ama şu da başka bir gerçek, yetenek açısından eboue kendisinden neredeyse 10 - 20 gömlek üstün. bu yüzden sabri'nin yedek kalmasını doğru bulurum. forma yarışında sabri'nin çok çalışacağına da eminim ama ilk 11'i zor görür. orta sahada zaten oynayamıyor bu adam. kapasitesi sınırlı. ayrıca orta sahamız da yerleşmiş durumda. üstelik daha nordin amrabat'ı falan düşünüyoruz.

    sabri'nin futbol yeteneği ancak anadolu kulüplerinde oynayacak ayarda. baştan beri düşüncem böyle. yerine iyi bir alternatif * gelince de formayı kaybetmiş gözüküyor. tek üzüldüğüm nokta sabri'nin sakatken formayı kaybetmesi. eboue ile forma yarışına girse, bu yarışı kaybetse üzülmezdim. ama bunu haketmedi.

    emmanuel eboue afrika uluslar kupasına gittiğinde sabri formayı alır mı? alır. ancak sonra yine kaybedecek. bunu da belirtmiş olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın