• 213
    2016 senesine dikkat çekmek istediğim oyun.

    ingilterede liverpool şampiyon olurken fenerbahçe de türkiye kupasını alıyor bu sene mayıs ayında. ikisinin aynı yıla denk gelmesi garip biraz. bu kupayı alınca bu da şampiyon olsun diye bi programlama yapmış olabilirler diye düşündüm.

    http://www.facebook.com/...p;type=3&theater

    bu da o seneki çeyrek final mağlubiyetim. kariyerimin en heyecanlı maçıydı :( ne desemde gaza getirsem çocukları diye düşünürken olan oldu.
    bu arada bu damariye sakın overrated falan demeyin sonra gaza geliyor. ben inat ettim her maçtan önce diyorum bana attıkları gollerin %80ini damari atmıştır.
    bu arada ne kadar iyi kadro kurarsanız kurun fener maçları hep heyecanlı geçiyor. en farklı skorum 4-1. aramızdaki maçlarda 3 tane fazladan galibiyetim var.
    (bkz: sevinci kursağında kalmak)

    http://www.facebook.com/...p;type=3&theater

    bu da başka bi maç. orhan şam 35 metreden attı bu golü. sabri reyisin golüyle kazanacaz daha da anlamlı olacak derken...

    bu arada 12.1.0 update malum ortamlara düşerse haber verirseniz sevinirim. reputation sorunu çözülür belki.

    edit: menajer ilişkileri de çok önemli olmuş. ado den haag'dan bi topçu alacaktım ilgimi belirttim falan çocuğun aklına girdim favoured personeline girdim ado'yu da ikna ettim sonra çat menajer çocuk sizinle görüşmek istemiyo falan dedi. benden başka isteyen de yok. sonra menajere bi tıkladım. en sevmediği isimlerde koeman'dan sonra 2.yim. artık zamanında ne yaptıysam buna hatırlamıyom ama nefret ettirmişim kendimden. diyeceğim o ki menajerlerle arayı iyi tutun sonra sıkıntı çıkarıyolar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın