• 336
    ilk başta barış özbek hakkında yazdığım "kişiliksiz, yetenek yoksunu, şerefsiz" betimlemeleri üzerine entry'mi sildiğinde sanırım şerefsiz kelimesi sözlükte yazmak için biraz ağır oldu dedim kendi kendime.

    sonra "şerefsiz"i değiştirip "takım satan adam" yaptım. bu entry'm de silindi. e şimdi ben zaten kıt kanaat entry giriyorum; şu yazdığımda ne sorun var ki benim yazma hevesimi baltalıyorsun. ilkinde hadi bir nebze anlıyorum da, entry'yi düzelttikten sonra dile getirdiğim "kişiliksiz" ibaresi bugüne kadar yüzlerce entry'de var. "yetenek yoksunu" mu entry'yi belalı yapan? eminim ki mustafa sarp başlığında çok daha beterleri var ki şahsi görüşüm barış özbek'in gerçekten yetenek yoksunu olduğu yönünde. hani "salak", "aptal" da demiyorum. "yetenek yoksunu", yani yeteneği olmayan. bir de "takımı satan adam" kelimesine takılmış olunmalı ki belalı entry deniyor gerekçede. şimdi haberler okunursa takımı satıp satmadığı anlaşılmıyor mu bu adamın? bu sözlükte servet çetin'e neler denmedi? "provokatör ajan" mı ararsın, "yeniçeri" mi ararsın. bunları eleştirmiyorum, doğru olup olmadığından da bahsetmiyorum. ama bir futbolcu takımı satmışsa "takımı satan adam" gayet yerinde bir söyleyiş.

    bi şevkle çevrimiçi olup yazıyorum, çok değişik nedenlerle yazma iştahım kırılıyor. tamam moderasyon da hata yapabilir eyvallah da, bu iş böyle hata yapılacak bir iş değil ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın