resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 585
    karşı taraftaysan ne yaparsan yap yaranamazsın sözünün buradaki yansımalarından sadece biridir. kendisi hakkındaki görüşüm odur ki faal top oynayan en iyi yerli sağ bektir. he buna katılmayabilirsin inanırım. ama eğer oftaş'tan sonra doğru tercihi yapıp bize gelseydi buradaki yorumların %99 u farklı olacaktı. işte buna çıldırasıya eminim. ama bazı şeyleri ne kadar anlatsan boş ya. üzülüyorum.

    her neyse konu o değil, takımı için sezonun en önemli maçlarından birinde* bu topraklarda görmeye alışık olmadığımız türden çok önemli bir centilmenlik olayına imza atmış kişidir. neden bunu milli maçta da yapmamışmış. yapsa bu pis fenerli zaten vatan haini horagara demeyecek miydin? orda da yapsa niye falanca maçta yapmıyo diyecektin. bi insan görmek istemediği şeyleri gözüne soksan irisine batırsan da görmez. tarafsız olma olmama meselesi de değil aslında bu. adam gibi ne güzel yapmış de lan işte. helal olsun de. bunu yapmaya çalışırken engelleyen topuz'a saydır istediğin kadar. ama güzelliği doğruluğu olması gerekeni alkışla. alkışla ki senin oyuncun da yapsın, saatlerce trafik çekip para vererek gittiğin maçta daha güzel futbol izle iş çıkışı akşam eve gittiğinde adam gibi keyif alarak bi 90 dakika geçir. seni uyutmaya çalışan ya da sahada birbirini yiyen kazma sürüsünü izlemek için çile çekme. değsin.

    sonuna ama eklemeden bi kere bravo de la. çok zor bi şey değil olum. diyorum yani ben. ölümüne galatasaraylıyım. ölümüne futbolseverim. futbolsever.
App Store'dan indirin Google Play'den alın