• 25
    yaygın inanışa karşın bu karşılaştırmayı yapanları cin falan çarpmayacaktır. aynı mevkide oynayan, aynı forma numarasını taşıyan, benzer fiziksel özelliklere sahip iki futbolcunun karşılaştırılması doğaldır.

    ortak özelliklere bakacak olursak ikisinin de iyi top saklayan, boylarına göre ince fizikli ama kuvvetli, maç içinde kaybolmayan ve prese yatkın isimler olması. golcülüğe gelirsek, elmander topa çok daha hakim ve gerek şutları gerekse yakın mesafeden bitiriliciği hakan'dan çok çok daha iyi. ancak hakan gibi hava toplarına hakim bir oyuncu (sırf boy ve zıplamakta değil, kafa vuruşunun kendisinde de) değil galatasaray'a, dünyaya çok az gelir.

    son olarak, hakan şükür'ün oynadığı dönemlerde en parlak zamanını arkasında comandante varken yaşadığını ve takımın en büyük gol silahının ona kesilen kafa topları olduğunu unutmayalım. ne bu tarz bir oyun anlayışı ne de hagi gibi bir deha 2012 yılında takımımızda varolmayacaktır, o yüzden elmander'in hakan kadar gol atmasını bekleyemeyiz. ancak oyunun genelinde en az hakan kadar katkı verecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın