• 27
    sözlükte ilginç biçimde beğeni kazanan f.ülker'in uzun forveti.

    partizan döneminde özellikle jan vesely ve curtis jerrells'la beraber çok iyi işler çıkarmıştır. o takımda kısıtlı rotasyonda 30dk üzerinde süre alıp hucumda kredisi olan bir oyuncu konumundaydı. işin savunma kısmında kendini çok yormayan, onun açıklarını kapatmaya yönelik bir takım kimyasına sahip partizan'ın en önemli hucum silahıydı.

    en iyi yaptığı iş potaya her şekilde gidebiliyor olması. çok atletik. rakip uzunlardan en az 10cm daha fazlaya sıçrayabiliyor ve bu da kendisine büyük avantaj sağlıyor. özgüven konusunda hiçbir sıkınrısı yok, maç başına 4-5 üçlük denemesi yapar.

    bu siyahi adanalının partizan sonrası gideceği takım çok önemliydi. fenerbahçe gibi oturmuş bir sistemi olan takımlarda kanserli hücre olabilecek bir yapısı var. savunmada tam bir facia, o kadar atletik olmasına karşın reboundlarda dominant değil. berbat bir timingi var. basketbol zekası denilen şey en son kendisine verilmiş herhalde. selefi lawrence roberts gibi partizan'da parlarken tbl'de aynı etkiyi gösterememesini en büyük sebebi de bu. ki kendisi roberts'dan daha potansiyelli olmasına rağmen onun kadar oturaklı bir oyuncu bile olamamıştır.

    f.ülker'in bu sene curtis jerrells ve bojan bogdanovic'le beraber geriye giden yabancı transferlerinden biridir. daha yüksek tempoda oynayan, set hucumu kısıtlı, savunmada beklentilerin daha az olduğu kulüplerde çok başarılı olabilir ama f.ülker'de asla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın