resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 2054
    türkiye'nin tek spor kanalı olan bir kanalda maç sonrası program anlamında tekel durumda olan futbol yorumcusu. bu yüzden futbol severler maç bittiğinde ya lig tv'nin programını yada rıdvan dilmen'i izlemek zorunda kalıyor. hele takım galip geldiği zaman mutlaka bu programları izleyip keyfine keyif katmak istiyor. bu yüzden rıdvan dilmen bu kadar popüler duruma geldi. futbol medyasında bu kadar çok adı geçiyor.

    rıdvan tüm bunların farkında olduğundan her zaman sinsice galatasaray aleyhinde ufak ufak yorumlar yaptı. bu yüzden 3 sene boyunca milan baros sürekli gol attığı halde sakatlığı, sarı kart görmesini, vs.. şeyleri söyleyerek insanların düşüncelerini bu yöne gitmesini sağladı. şimdi geldiğimiz nokta ise milan baros'un gol atmasına rağmen yetersiz olduğudur. bunu gören medya ise sürekli forvet transferi haberleri yaparak galatasaray camiasının kafasında forvet transfer yapmalıyız düşüncesi oluşturdu. halbuki bizim forvet hattımız her zaman yeterli olmuştur. baros'un sakatlığında kewell'ın santrafor oynamak zorunda olduğu zamanlarda bile forvet hattımız yeterliydi. o zamanlarda bizim yetersiz kaldığımız noktalar defans hattıydı, orta saha hattıydı. o bölgelerde yetersiz türk oyuncular oynadığından rıdvan dilmen bu oyuncular hakkında tek kötü söz etmemiştir. çünkü bu oyuncular galatasaray'ı ileriye taşımayacağını bilir. işine gelir yani. işte bu yüzden servet çetin, gökhan zan ve hakan balta gibi takıma eksi katkı veren adamları milli oyuncu sıfatı altında taraftarın gözünde bunlar yeterlidir imajını vermek ister.

    aynı olay harry kewell'a da yaptı. baros'ta olduğu gibi sakatlık olayını öne sürerek kewell sürekli sakat, takımdan gönderilmeli düşüncesini insanların kafasına soktu. eski gücünde olmadığını söyleyerek yetersiz imajını oluşturdu. halbuki kewell takımın en golcü oyuncularından birisidir. (oynadığı süre boyunca)
    lucas neill için de demediğini bırakmamıştır.

    kısacası kalitesi olan galatasaray'ın yabancı oyuncularına tahammül edemiyor. istiyor ki bizim yabancı oyuncularımız kötü olsun, takıma hiç katkı veremesin. verenleri ise gündem oluşturarak taraftarın gözünden düşürüyor.

    kaliteli yerli oyuncularımıza birşey diyemiyor. çünkü yüzyüze olduğundandır. kalitesiz yerli oyuncularımız ise rıdvan'ın en sevdiği galatasaray oyuncularıdır.

    bugün bile servet ve gökhan ikilisinine toz kondurmuyor. ujfalusi-semih ikilisi oynuyor ama bak arkada servet-gökhan var diyor. ikiside milli oyuncu diyerek galatasaray'ın defans hattının yeterli olduğunu söyler.

    şeytan lakabı ona pek uymamış sinsi lakabı daha uygun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın