• 6
    başkanı en büyük şikecinin yalakası olan, şikeye, şerefsizliğe, ahlaksızlığa destek veren bir spor kulübünün herhangi bir yönetim kurulu üyesi.

    neden şikeye destek veren diyorum? çünkü galatasaray dışında hiç bir takım bu konuda dik bir duruş sergileyemiyor şu anda. hepsinin amacı küme düşme kaldırılsın. yayıncı kuruluştan gelen paralarımıza birşey olmasın. yalanmı? o yüzden benim gözümde galatasaray hariç tüm takımlar şikecidir. bazıları tescilli şikecidir***, bazıları ise dolaylı şikecidir** dedim ya benim gözümde hepiniz şikecisiniz ulan hepiniz.

    ebueye elmandere takasta kullanılacak futbolcu muamelesi yapıp aklınız sıra bu adamları küçümseyeceğinize önce şike yapmamayı, ahlaksızlık yapmamayı öğrenin.

    zamanında topuzlar gökhan ünallar için bilboardlar bastırıyordunuz. sonra ne oldu? eli silahlı adamlar gelip elinizden aldılar top uzları gökhanları, sizde paşa paşa arkalarından baktınız . sizin kuyruk acınız başka aslında.

    karşınızda bu sefer eli kanlı bir örgüt yok. ünal aysal gibi bu ülkede daha önce görülmemiş bir kulüp başkanı var. boşuna laf salatası yapma. fatih terim isterse ünal aysal parası neyse verir, satın alır amrabatı. sanada laf düşmez koçum tamammı.
    haydi şimdi otur yerine sıfır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın