resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1489
    --- antu.com'dan alıntı ---

    emre olayının gerçek yüzü;

    ali yıldırım‚ emre yi arayıp kadro dışı bırakıldın‚ en az 2 hafta takımda yoksun der. bunun üzerine emrenin kadro dışı kaldığı haberi medyaya düşer.

    camianın ileri gelenleri araya girerek aykut hocanın emreyi affetmesi yönünde ricada bulunur. aykut hoca kararlıydı. ancak salı gecesi emre‚ rıdvan dilmen ve ismini burada yazamayacağım önemli bir kişi ile birlikte aykut hocanın evine giderler. emre hocasından özür diler. ve hocasına;
    -süreçten çok etkilendiğini‚ sözleşmesinin bu sezon bitmesine rağmen hiç kimsenin kendisi ile ilgilenmediğini‚ geleceğinin belirsiz olduğunu ve son zamanlarda kendisine soğuk davrandığını (hocasının)‚ bunlar üst üste gelince kendisinde duygu birikimi yaptığını söyler. aykut hoca;
    -emre hiç öyle şey olur mu‚ benim en çok güvendiğim oyuncusun der. aralarında duygusal başka şeyler de konuşulur ve neticede emre de aykut hoca da ağlayarak birbirlerine sarılırlar. ve olay tatlıya bağlanır.

    --- antu.com'dan alıntı ---

    hahahahh. işte ben buna gülerim. adamlar bildiğin müge anlı ile tatlı sert'e bağlamışlar. oldu olacak canlı yayında yapsaydınız bu şovu. en bomba yeri de:

    --- alıntı ---
    aralarında duygusal başka şeyler de konuşulur
    --- alıntı ---

    ne konuştunuz lan? allah aşkına söyleyin. ahahahh.
App Store'dan indirin Google Play'den alın