resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 420
    artık ihtiyacımız olmayandır. günlerdir yazacağım,fırsat olmuyor;bazı arkadaşlar sağ açığa kazım'ın yerine geçsin demişler,hamit sağ açıkta o kadar da etkili olamaz.öncelikle bunu söylemek lazım.

    takım 4-4-2'yi gayet iyi oynuyor. hamit'in gelmesi demek 4-3-3'e geri dönmemiz demek.* öte yandan 4-3-3'e tekrar döneceksek* bu 3 yeni transfer daha demek.*

    4-4-2'de de selçuk ve melo gayet etkili bir ikili oldular.başarıyı yakaladığımız ve yakalayacağımız sistemin bu olduğunu düşünüyorum.hamit ve beraberinde 3 transfer yapılacağına* 2 transfer* kadro derinliğimizi acayip artıracaktır.

    eskiden* orta sahamız çok kötüyken hamit gerçekten elzemdi ama artık değil.*

    edit: hamit'in gelişiyle 4-3-3'e dönüşümüzü ve ileri uca gerekecek 3 transferi bazı arkadaşlara açıklamam gerekiyor sanırım.
    4-3-3 oynarken ne kadar kısır oynadığımızı herkes gördü.herkes bu takımın hücum hattına 3-4 takviye şart diyordu.şimdi ise* kısıtlı kadroya rağmen ne kadar fazla pozisyon bulduğumuzu ve gol attığımızı hep beraber gördük.demek istediğim bu.şimdi takımın en azından bir hücum planı var ve bol pozisyonlu maçlar izliyoruz.transferde de sağ ve sol açık yeterli benim adıma.

    hamit'i isteyenler genelde,kazım yerine düşünüyor.(u: selçuk ya da melo'nun yerine düşünen arkadaşlar da kendilerince haklılardır,bir şey diyemem.) ben de hamit'in sağ kanatta kazım'dan daha etkili olmayacağını düşünüyorum,bu kadar net.bununla aklınca dalga geçenlere ise hiçbir şey demiyorum.

    ayrıca kazım yeterli demiyorum ama hamit yerine daha efektif,cuk oturacak transferler yapalım diyorum.hamit'i de hem beğenir hem severim ama birinci önceliğimiz kendisi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın