resim
Danijel Pranjić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Achyronas FC
Yaş:42
Uyruk:Hırvatistan
  • 14
    bu aralar adının chelsea ile de anıldığı futbolcu. tesadüf müdür bilmem, hırvatistan ile play-off oynadığımız dönemde "keşke hırvat bi topçu alsak" diye geçirmiştim içimden. niko kranjcar bekliyordum ama pranjic gelirse de sevinirim. heereveen'den bayern'e 8 milyon gibi ciddi bir bedelle transfer oldu. önceki takımında 10 numaralı formayı giyiyordu ve çok kilit bir oyuncu rolündeydi. bayern'de ise öyle bir kadroda genelde yedek kalması normal.

    hırvat futbolcularda son dönemde göze çarpan belli başlı özellikler mevcut. bunların başında disiplin ve fundamental yapıları geliyor. hiçbirinin ilk opsiyonu çalım yada şut değil. takım oyununa hizmet etmeleri en büyük artıları. pranjic fiziksel olarak üstün bir oyuncu olmasa da, çok çevik bir futbolcu. topla katedip orta açarak ciddi tehlikeler yaratabilen, gerektiğinde sol ayağıyla tehlikeli şutlar çıkarabilen biri. duran top kullanma özelliğini de es geçmeyelim, heerenveen forması giyerken frikikten azımsanmayacak kadar golü vardı.

    gelirse bence fatih hoca daha çok sol çizgide kullanır kendisini ancak ortada melo ve selçuk ikilisinin tamamlayıcısı olarak da ciddi işler çıkarabilir. artı olarak da olası transferi bize culio'yu tamamen unutturur. oyun tarzlarında farklılıklar olsa da eğer gelirse ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın