2011-12 Türkiye Basketbol Süper Ligi 10.Hafta Maçı
19:30 Sinan Erdem Spor Salonu
73 - 65
  • 1
    başlama saati 19.30 olan beko basketbol ligi 2011 - 2012 sezonu 10. hafta karşılaşması.

    sinan erdem spor salonu'nda oynanacak.

    beşiktaş'ın deron williams ve semih erden'i kaybettikten sonra serbest düşüş içine gireceğini basketboldan az buçuk anlayan herkes söylüyordu zaten. aradaki farkı en somut haliyle gösterecek olursak, deron williamslı beşiktaş'ın ligde çıktığı 7 maçta yakaladığı sayı ortalaması 94.4 iken, deron williams ve semih erden'in lokavtın bitmesi ile nba'e geri dönmelerinin ardından çıktığı 2 maçta yakaladığı sayı ortalaması 71.5'tir. bu iki maçın ilkinde olin edirne'yi zoran erceg'in 27 sayılık katkısı ile 76-69 mağlup etmeyi başarsalar da banvit deplasmanından 86-67'lik hüsranla döndüler.

    özetle beşiktaş'ın gerekli hamleleri yapmaması durumunda (ki nana mensah bonsu isimli bir oyuncuyu kadrolarına kattılar fakat aranan kan o mu bilinmez) sezonun geri kalanı beşiktaş takımı için kapkaranlık geçebilir.

    yenilmez armada'mız ise 14 aralık 2011 tarihinde union olimpija ile oynayacağı euroleague maçının ardından bu maça çıkacak. temennimiz odur ki önce union olimpija ardından da beşiktaş engellerini sorunsuz aşalım. bandırma kırmızı maçında oynayamayan lakovic ve sakat olan shipp'in son durumları konusunda ise mevcut bilgimiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın