• 1
    ali sami yen stadındayken numaralı hariç herkes çıkardı kabul. stadın yapısı gereği de koltuklar betonun üstündeydi; fakat şimdi türk telekom arena'da koltuklar beton seviyesinden yüksek ve en önemlisi daha yeni lan bi değer ver lan stadına.

    özellikle 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçında güney tribününde ön taraftaki bir grup koltuklara çıktığı için arkasındaki insanlar bir bir koltuğa çıktı maçı görebilmek için. ya herkes aynı şekilde betona bassa zaten aynı seviyede herkes görecek sahayı. aynı maçta* ilk 5 dakikayı bu sebepten çıkan tartışmalardan ve daralan açımdan dolayı izleyemedim. eboue sarı kart görmüş falan. bir de arkamdaki insanlar bana kızıyor, "in aşağıya bayan var arkada çocuk var arkada göremiyor" diye. ben de o gazla aşağıya çullanıyorum böylelikle maç kaynayıp gidiyor. yani olan koltuklarla beraber bize de oluyor.

    velhasıl-ı kelam, basmayın çıkmayın şu koltuklara, çıkanları da uyaralım. çok istiyorsanız gidin pegasus tribününe tayfalarla abilerle zıplayın kırın koltukları.

    (bkz: sözlük ağlama duvarı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın