• 77
    kendisi çok iyi bir gazetecidir. mafyanın çeteleşmenin her türlü pisliğini gün yüzüne çıkardığı için sevilmemektedir. varsın bütün bu kokuşmuşluğa çeteleşmeye susan gazeteler susmaya devam etsin kimse çıkıp onları eleştirmez. taraf gazetesi ve mehmet baransu iktidar partisine etmedikleri hakareti bırakmamasına rağmen hala iktidar yanlısı olarak gösterilir.

    bizim ülkemize böyle bir meclis, böyle bir medya müstehak. çünkü fanatik bir sevgiyle bağlandığımız her kişiyi ve kurumu eleştiren biri çıkarsa ağzına sıçarız onun. tıpkı fenerbahçelilerin mehmet baransu ve taraf gazetesine saldırması gibi. ben bu kadar söylüyorum ve size sadece okumayı tavsiye ediyorum. okumadan kimseye bok atmayın. okuyun ve görün kim iktidar-mafya yanlısı, kim doğrunun yanında.

    türk futbolunda şike soruşturmasıyla ilgili yazılarında kimseyi korkusuzca eleştirmekten korkmayan ahmet altan, mehmet baransu ve gazeteleri taraf'a teşekkür ediyorum.

    keşke bir çok kişinin gazeteci sandığı şahıslar ve gaste değil de gazete sandığı kağıt parçaları da doğrunun ve ahlak'ın yanında olsaydı. o zaman o çok kutsal partileriniz şikecileri kurtarmak için gecenin dördüne kadar çalışmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın