resim
José Antonio Reyes Calderón
Mevki:Sağ Kanat
Doğum:01.09.1983
Ölüm:01.06.2019 (35)
Uyruk:İspanya
  • 352
    bu adam arsenal'de oynarken hayran hayran izlerdim. sağolsun reyes de şimdiki messi gibiydi o zamanlar. birgün galatasaray'a gelme ihtimalini ise düşünemezdim bile.
    şimdi ise geldi gelecek ama bu sefer de benim gönlüm razı gelmiyor gelmesine. çünkü son 20 yılda avrupa futbolunda kendini bu denli geriye götüren saviola'yla birlikte 2 oyuncudan biri reyes. o hayranlıkla izlediğim yetenekli herif kendini geliştirmek bir yana her geçen gün daha da sıradan bir oyuncuya dönüştü.
    şimdi şöyle bir olasılık var. reyes gelir. taraftarla, takımın kendine has ruhuyla silkinir, eski günlerine döner. işte o zaman bu takımı avrupa'nın zirvesine bile taşıyabilecek özellikleri hala içinde bu adamın. ama galatasaray bu kumarı oynayabilecek kadar rahat bir pozisyonda mı, o tartışılır. fenerbahçe'nin küme düşmesinin muhtemel olduğu bu dönemde önümüzdeki 3 sezonun şampiyonluğunu almamız ve fark yapmamız gerekiyor. zamanında benzer bir durumu inter takımı, juventus ve milan'a karşı nasıl kullandıysa ve aldı başını yürüdüyse bizim de aynı şekilde ve aynı ciddiyetle optimum faydayla çıkmamız gerekiyor bu süreçten. bu bakımdan reyes yerine verimi daha garanti ve belki ismi reyes gibi büyük olmayan ama formunda düşüklük yaşamayan oyuncularla takımı takviye etmek daha akılcı olur sanki. ama terim bu kumarı oynayacaksa mecbur hep beraber oynayacağız ve tutmasını ümit edeceğiz artık. naapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın