resim
José Antonio Reyes Calderón
Mevki:Sağ Kanat
Doğum:01.09.1983
Ölüm:01.06.2019 (35)
Uyruk:İspanya
  • 346
    ismini kapatıp hakkında yazılanları okursanız okuduğunuz kişinin ali zitouni olduğunu sanabilirsiniz. amrabat' ı galatasaray' da görmek isteyen kitle reyes' e burun kıvırıp tü kaka diyor hakikaten sosyolojik vaka amına koyim. şöyle bir galatasaray futbol takımının kadrosuna bakıyorum, kadromuzda adam geçebilme özelliği olan 3 futbolcu var. biri eboue, biri engin, diğeri de emre çolak. sonra dönüyorum sürekli ileri oynamayı düşünen emre çolak' ın hücumsal anlamda takıma ne kadar zenginlik kattığını görüyorum bir de dönüp reyes' e istemezük çeken kitleye bakıyorum. vay amına koyim diyorum sonra. az yüksek sesle diyorum herhalde ki annem kanepeden bana boka bakar gibi bakıp cık cık cık çekiyor. dönüp bir de anneme bakıyorum hakettiler amına koyim dercesine ama anlamıyor hala cık cık çekiyor. sinirlenip ekrana dönüyorum, boka bakar gibi bakmasamda andırıyormuş gibi bir ifade takıyorum yüzüme bir cık cık' ta ben çekiyorum.

    neyse şimdi annemi kanepede bırakıp konuya yoğunlaşmak gerekirse; sanırım hiç kimsenin reyes aslında öyle değil diyemeceği özellikleri,

    1- topla driblinglerinde rahat adam geçer
    2- süratlidir
    3- top tekniği yüksektir
    4- duran toplarda etkilidir
    5- orta açmaz, pas atar
    6- şutları rakibi dert sahibi yapar
    7- bencildir
    8- topun ayağına sık gelmesini ister
    9- hırslıdır
    10- egosu şişkindir

    mevcut galatasaray kadrosunda en çok ihtiyaç duyulan adam, hücum esnasında insiyatif alıp, aralara pas atacak, şut atacak, adam geçecek biri. ee bu adam baya bildiğin reyes lan işte. bu ağlama sızlama istemezük çekmenin sebebi nedir? yar. doç. luk sorusu.

    ha bir de ispanyollar bizde oynayamaz abiciler var ki inanılır gibi değil haşmet. bu mantıkla petre' den hagi, bratu' dan ilie gibi oynaması beklenirdi. olmadı değil mi? olmadı.

    tabi yerine ara dönemde alınabilecek daha iyi adamlar var. mesela 2019' da eyüpspor' la beni şampiyonlar ligi şampiyonu yapan hendrik hahnik gibi. yönetim uyuma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın