• 95
    daha önce bu konu hakkında iki kez entry yazmıştım.

    (bkz: 802219)
    (bkz: 802415)

    şu anda görüyorum ki biz toplum olarak safi öküzüz. medeniyetten insanlıktan karşındaki insana duyduğun saygıdan falan bi haberiz. öküzüz lan biz, yemin ediyorum en hafif tabiriyle öküzüz.

    bir kere old trafford'da santiago barnebau'da veya emirates'ta maça gidin. yoksa gitme imkanınız para biriktirin borç alın kredi çekin birşey yapın ama gidin ve bir maçı seyredin, ufkunuzu genişletin.

    gidiş amacınız maç seyretmek olmasın ama, insanlıktan nasibinizi almak için, insanların birbirlerine nasıl saydı duyduğunu görmek için, toplumun bir parçası olduğunuzu hissedebilmeniz için gidin. zaten futbol konusunda şüpheniz olmasın orgazm seviyesinde zevk alıyorsunuz türkiye'den sonra.

    liverpool ve manchester united taraftarlarının aynı metro ile old trafford'a geldiklerine şahit olun... ''bu koltuk benim'' diyen adamlar yerine zaten herkesin kendi koltuğunda oturduğunu, oturmayanın da ya hemen yerini sahibine verdiğini özür dilediğini görün. rakip takım oyuncusu sakatlanıp sedyeyle sahayı terk ederken '' ohhh ohh'' diye tempo tutulmadığını, herkesin ayağa kalkıp sakatlanan rakip oyuncuyu alkışladığını görün kendi gözlerinizle.

    bunları gördükten yaşadıktan sonra hala gelipte ''burası benim koltuğum'' diyen adamı eleştiriyorsanız laf sokuyorsanız, ''insan'' olabilmeniz için daha çok yol kat etmeniz gerekir, hiç çabalamayın, öküz kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın