• 1893
    2011/2012 sezonun ilk yarısının bitimine kadar oynayacağı üç maç var: trabzonspor(d), orduspor(d), manisaspor..
    ve başıma bir iş gelmeyecekse bu süreçten üçte üç yaparak çıkmasını istemiyorum. muhakkak kadromuzun yetersizliğini gözler önüne serecek derslik bir mağlubiyet almamız lazım.

    fenerbahçe maçıyla oluşmaması gereken bir özgüven oluştu camiada. fenerbahçe bizden çoğu yönüyle daha iyi bir takım. derbi öncesi çoğu kişinin olduğu gibi benim de favorim onlardı. maçı da futbolcuların aşırı hırsları, teknik ekip faktörü ve taraftarın oyunun içine muhteşem bir şekilde girişiyle aldık.

    geçen ali dürüst'ü izledim, aslında kadro fena değile getirdi her lafı. değil. kadromuz iyi değil. bu kadroyla lider olmamızın yegane sebebi de imparator. ortalama bir teknik direktörün elinde en fazla 4., 5. olacak bir kadro halen eldeki kadro.

    yedek kulübemiz zayıf diyeceğim ama şu an yedek kulübemiz yok. esame listesi boş gözükmesin diye serkan kurtuluş, aydın yılmaz filan yazılıyor.

    9 tane iyi, 5-6 tane çok iyi oyuncumuz var. play-off sistemi için kadro sayımız zaten yetersizken, bir de bu 23-24 kişinin içinde bugün bıraksan, yarın bank asya'da dahi takım bulamayacak çapsızlıkta adamlar var.

    kale, eyvallah. sağ bek, tamam. gökhan zan'ın yeterli bir yedek olacağını düşünürsek -ben onu bile becerebileceğini düşünmüyoum- stoperler de tamam. sol arkaya takviye muhakkak gerekli.

    sağ ve sol öne transfer zaten allahın emri. orta saha göbekte sayıca bir azlık var. yekta'nın sakatlanmasıyla buraya da bir takviye düşünülebilir. 4-4-2'yi sezonun geri kalan kısmında daimi bir şekilde kullanacaksak -ki bu sistem en az 4 iyi santrfor ister- üçüncü bölgeye de nitelikli bir adam şart.

    kış transfer dönemine 3'te 3 yaparak girersek, bunların hangisi alınır? birkaçı alınsa da gene çoğu unutulur.
    oysa hala, kazım'ın formsuzluğunda aydın yılmaz'ın ayaklarına bakıyoruz. riera yokken emre çolak'tan bir şeyler bekliyoruz. biz bunları yaparken de rakibin kulübesinde dia, stoch filan oturuyor.

    belki ilk 11'imiz fenerbahçe'den, beşiktaş'tan, trabzonspor'dan aşağı kalır değil ama 24 kişilik kadromuz, maalesef bu üç takımın da gerisinde.

    o yüzden ligin ikinci devresine lider olarak girmeyelim. siktir et. zaten şu play off sisteminde çok bir önemi de yok.
    iki kanat oyuncusu alalım, fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde bitirelim. sol bek gelsin, liderle aramızda 5 puan fark olsun.

    ama pek çok yanı düzeltilen kadronun, diğer eksik tarafları da artık düzeltilsin. 23-24 kişilik futbolcu kadromuzun, rakiplerin toplam kalitesine ulaşması kafi. ulaşırsak zaten imparator yönetiminde fark olur. geçersek, farkın farkın olur. geçip de kavuşamazsak aşk olur :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın