• 9
    ağır şikenin döndüğü, bu kadar da olmaz dedirten, lan yapacaksanız bare azıcık çaktırmadan yapın derdirten maç olmuştur.

    ilk yarısı 1-1 maç sonucu 1-7 lyon'un üstünlüğüyle bitmiş ve lyon averajla 2. tura çıkmıştır. bu maçtan önceki 5 maçta sadece 2 gol atabilen lyon'un tek maçta 7 gol atması, hatta tek 45 dakikada 6 gol birden sallaması tamamen mantık dışıdır. maç görüntüleri izlendiğinde zagreb defansının amatör takımların bile yapmayacağı pozisyon hataları, açık açık koşmak yerine yürümeleri, kalecinin uzanıp rahatça tutabileceği topa çuval gibi atlayarak altından geçirmesi ve gol olması, 4. yada 5. golden sonra zagreb defans oyuncusunun lyon'lu oyunculara göz kırpması gibi açık açık şikenin döndüğünü kanıtlayan bir sürü olay vardır bu maçta. uefa'da utanmadan şike olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır bu yüzden soruşturma başlatılmamıştır demiş.
    (bkz: yemezler koçum)

    bir rivayete göre platini vatandaşlarını ikinci tura çıkartmak istemiş, diğer bir rivayete göre lyon zagrebe 2.5 milyon euro teklif etmiştir. hangisi doğru bilmiyorum ama birşeylerin döndüğü kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın